Deniz

15 Aralık 2009 Salı

Kindyroo deneme dersimiz

 

3318_01Geçen hafta epeydir gitmeyi düşündüğümüz sonra vazgeçtiğimiz KiNDYROO dan davet telefonu alınca deneme dersine gittik. Deneme dersi dediysem kimse yoktu biz öğretmenimiz ile öze ders yaptık:) Gittiğimde Deniz sabah uykusundaydı ama içeri girince uyandı:) Mekanı görünce gözler parladı, hala uyuyorumda rüyadamıyım? burası cennetmi? biri beni cimciklesin  der gibi bakıyordu. Öğretmenimiz bize işleyişi, dersleri , bebek gelişimini ve yaptıkları derslerin amacını kısaca anlattı.Sonra oyun odasına geçtik, Deniz iyice çıldırdı:) Tüm oyuncakları sırasıyla denedi. Kaydı, tırmandı, saklandı vs vs:) Sonra çocukşarkılarını duyunca oynamaya başladı. Öğretmenimiz ile ders yaptık, yine aklı oyuncaklarda olduğu için uzun süre zaptedemedim. Ama 2 ay gönceki Gymboore dersine göre daha verimliydi. Deniz artık daha bilinçli oyunlara katıldı. Takladan ve pilates topundan korktu:)

Kindyroo da bebekler hareketsiz, hareketli(emekleyen), yürüyen… diye ayrılıyor. Deniz emekleyen grubuna dahil ama öğretmenimiz oradaki bebeklere göre çooooooook fazla hareketli olduğu için o gruba alamam dedi. (Bu kanıya varmasına Denizin bir kaydıraktan 5 değişik şekilde tırmanıp yardımsız kaymasından sonra vardı) Ayrıca yürüyünce işiniz çok zor dedi:) EEE yürümesine çok az kalmış ama yürümüyorda dedi.İsterseniz gelin yürüyene kadar özel ders yapıp yürümeye hazırlayalım yada bekleyelim yürüyünce direkt o gruptan başlatalım. Ben kış günlerinde zaten biyere çıkamıyoruz, yalnız , bir iki arkadaş görsün kaynaşsın istediğim için eğer gidersek bekleyip direkt gruba katılmayı tercih ederim. Şimdilik Denizin totosunu kaldırıp yürümesini bekliyoruz:)

Yeri kolay ama bir çarşının içinde 2 göz oda. Ama buna rağmen öğretmenin yaklaşımı,bilgisi ve ilgisi, yapılan ders bakımından bence Gymboore dançok daha iyiydi. Ozaman gittiğimizde bir harala gürele ders yapıldı çocuk ilgilenmiyormu alıp getirin osirada ders devam ediyor , dolayısıyla sen kaçırıyorsun. Burada öğretmenin söylediğine göre çocuklar sıkılınca ara  verilip onların oyun alanında vakit geçirmesine izin verilip takrar devam ediliyormuş. Deneme dersinde de öyle oldu ama orada tek biz vardık bize özeldi diye düşünüyorum:)

Bu arada Domuz gribi nedeniyle katılım çok düşmüş. Bu durumda fiyatlara yansımış sanırım.Geçtiğimiz aylarda görüştüğümde hafta içide oyun grubu vardı, şimdi sadece haftasonları var. Hafta içi büyük çocukların grubu varmışç.Yada anneler özel ders talep ediyormuş.

Ben kindyroo dan memnun ayrıldım. Deniz artık büyüdü ve oyunların farkına varıyor olmasının da bu duruma katkısı oldu. Yani orada bulunduğumuz 2 saatten zevk aldı arkadaş:) Bakalım belki başlarız hele bir yürüyelimde:)

2 yorum:

Betül dedi ki...

demek Deniz bey hala tembellik peşinde.Kaldır artık dötünü Deniz beyyyy...:)

sevil dedi ki...

artık yürümeyi tercih etmeye başladı Betül teyzesi birkaçgündür

Deniz babasınamı benziyor?