Deniz

28 Şubat 2010 Pazar

Hayvansever Deniz!




Kuş kafesten çıkınca önce korktuk kuşu hep kafeste goren ve hirpalayan deniz , kuşun uçma özelliği oldugundan habersizdi tabi korktuu :)


Sonra duruma alıştı


Kuşu hirpalamaya devam :)





Kusla arasını duzelten DEniz cici cici kuş yaparken görülüyor son karede :)

Posted using BlogPress from sevil's iPhone

19 Şubat 2010 Cuma

Dogumgunun kutlu olsun dedecim


İyiki doğdun iyiki benim dedemsin seni çok seviyoruz iyi kalpli adam :)


- Posted using BlogPress from sevil's iPhone

15 Şubat 2010 Pazartesi

Teyze oluyorum uleyyyynnn :)


Daha kesesini bile görmediğimiz güzellik sen şimdi Deniz'in 2. doğumgününde aramızdamı olacaksın? Gelişini dörtgözle bekliyor olacağız. Sefa geldin hoşgeldin!!!

14 Şubat 2010 Pazar

Bugün küçük sevgilinin günüydü!

Bugün küçük sevgilinin günüydü. Ağır misafirimiz vardı, arkadaşımız Kuzey Tan geldi. Önce bahçede oynadık, sonrada evde oynadık. Bu hafta pek anlaşamadılar ama yinede güzel vakit geçirdiler. Uzun uzun yazmak isterdim ama bu satte yarımm gözlerle bırakayımda fotolar anlatsın günümüzü.








9 Şubat 2010 Salı

Büyüdü ya hemde çok büyüdü !




Cuma gunü 15.ay kontrolumuz vardı. Yazamadik yine tembellikten . 79 cm ve 10150 gr lik citi piti bir adamsın. Kızma ben demiyorum doktorunsoyluyor. 8 dişimize ilave 8 dış daha cikariyormussun . Biz sayamamistik babamla agzini acmadigin için . 4 azı , 4 kopek dısı cikariyomussun . Gecen haftaki istahsizigin sebebi buymuş . Ne yapsa yeridir dedi Ayse hanım , yap oğlum dış acını dindirecekse yap . Hersey tikirinda çıktı , sucicegi asimizida olduk .
15 aylık olurken neler yapıyoruz :
Herseyi taklit ediyoruz . Üflüyoruz üflüyorsun öpüyoruz , opuyorsun .
Suya fu diyorsun. Fu ver diyorsun . Ama cogu zaman istemeyip masanın üzerinden bardak sürahi ne varsa itina ile indirip iciyorsun .
Gezmeye bayiiliyorsun. Üzerini giydinmi kapının önünde bitiyorsun . Baban bile gelse tanımıyorsun gidicem diye .
Dışarı çıkamazsak camdayiz zaten . Hav hav lara bakıyoruz .
Hiçbirşeyi unutmuyorsun. Anneannenlere gittiğinde en son 2 hafta oncede yapmış olsan kendini cama çıkartıp rexe seslenmeyi unutmuyorsun .
Anne baba birbirine sarinca deli oluyorsun nerde san gelip, babayı itip sen sarılıyorsun bana .çok tatlisin .
En sevdiğin oyun hala ce eeee.
Posta başlayalı 1 hafta olmuş ben bitirip yayimlayamamisim . Daha neler yapıyor ya yaz bitmez . Ama bunlara ek olarak ise basladigimdan beri uyumaya direniyor .gece 11 de ancak uyuyoruz . Uyuyunca gidicem diye korkuyor sanırım . Alışacak umarım. Birde sabahları kucagimdan inmiyor hazirlanmiyayim diye :) oyle kucak kucağa hazırlanıyoruz ise :)



1 Şubat 2010 Pazartesi

İs hayati başladı




Farklı bir yasama başlangıç yaptık oglumla . O evde Zekiye ablası ile oturacak , anne ise gidecek artık . İlk gunümüz zor oldu . Ee deniz alışkın hep annesi ile hazirlanip evden çıkmaya , anneyi bırakmadı kapıda biraz ağladı . Annesi tutmasa kendisini ondan daha çok aglayacakti. Hatta su satırları yazarken (yeni is yerinde patronun gelmesini beklerken ) de ağlayacaktı ama makyajı bozulmasın diye tuttu yine kendini :)
Hayat böyle oglum önce sen tabiki ama yarın birgun sende beni bırakıp okula başlayacaktın yine ayrılacaktık . Senin için bizim için ve benim için şimdi seni bırakıp ise gitmek zorundayim . Sadece 10 saat sonra yaninda olacağım. ANNE SOZU !
Posted using BlogPress from sevil's iPhone

Deniz babasınamı benziyor?