Deniz

9 Şubat 2010 Salı

Büyüdü ya hemde çok büyüdü !




Cuma gunü 15.ay kontrolumuz vardı. Yazamadik yine tembellikten . 79 cm ve 10150 gr lik citi piti bir adamsın. Kızma ben demiyorum doktorunsoyluyor. 8 dişimize ilave 8 dış daha cikariyormussun . Biz sayamamistik babamla agzini acmadigin için . 4 azı , 4 kopek dısı cikariyomussun . Gecen haftaki istahsizigin sebebi buymuş . Ne yapsa yeridir dedi Ayse hanım , yap oğlum dış acını dindirecekse yap . Hersey tikirinda çıktı , sucicegi asimizida olduk .
15 aylık olurken neler yapıyoruz :
Herseyi taklit ediyoruz . Üflüyoruz üflüyorsun öpüyoruz , opuyorsun .
Suya fu diyorsun. Fu ver diyorsun . Ama cogu zaman istemeyip masanın üzerinden bardak sürahi ne varsa itina ile indirip iciyorsun .
Gezmeye bayiiliyorsun. Üzerini giydinmi kapının önünde bitiyorsun . Baban bile gelse tanımıyorsun gidicem diye .
Dışarı çıkamazsak camdayiz zaten . Hav hav lara bakıyoruz .
Hiçbirşeyi unutmuyorsun. Anneannenlere gittiğinde en son 2 hafta oncede yapmış olsan kendini cama çıkartıp rexe seslenmeyi unutmuyorsun .
Anne baba birbirine sarinca deli oluyorsun nerde san gelip, babayı itip sen sarılıyorsun bana .çok tatlisin .
En sevdiğin oyun hala ce eeee.
Posta başlayalı 1 hafta olmuş ben bitirip yayimlayamamisim . Daha neler yapıyor ya yaz bitmez . Ama bunlara ek olarak ise basladigimdan beri uyumaya direniyor .gece 11 de ancak uyuyoruz . Uyuyunca gidicem diye korkuyor sanırım . Alışacak umarım. Birde sabahları kucagimdan inmiyor hazirlanmiyayim diye :) oyle kucak kucağa hazırlanıyoruz ise :)



1 yorum:

K.T dedi ki...

Ay koca yakışıklı adam. Bİz bizzat gelip görelim.

Deniz babasınamı benziyor?