Deniz

28 Nisan 2009 Salı

teyze oldum:)

En yakın can dostumda dün anne oldu. Dünyalar güzeli minnacık bir böceğimiz daha oldu. Sağlıklı mutlu huzurlu bir hayatın olsun Ela kuzum.
Ela hanım için hazırladığımız sepetimiz













25 Nisan 2009 Cumartesi

ilk salıncak deneyimimiz!




oynuyorum!

eyy yaz gel artık!!!

Gelde cıbıl cıbıl gezelim, kollardan bacaklardan ısıralım yiyelim hapur hupur:)

Bu arada üstümüzdeki body Kipa'dan aldığım Tesco'nun ürünüdür. Tesco İngiltere de büyük marketlerde satılan bir markadır. Market ürünleri olmasına rağmen üreticiyi delitecek kadar kaliteli ürün ürettiren bir markadır:) Geçmişte kendilerine üretim yaptığımız için biliyorum:)
Bence Mothercare'in koca yakalı bodyleri ve Chicconun minnacık bodylerine (Deniz kırkı çıkmadan 3 aylık bodyleri ufaldı ve 3 aylıkkende 6 ay için üretilenleri giyemedi:) )karşın tercih edilebilir.Üstelik 5'li paketine sadece 13,90 Tl verdim ve tavsiye ederim.

23 Nisan 2009 Perşembe

20 Nisan 2009 Pazartesi

Bize bahar geldi!

Her bahar insanın içi kıpır kıpır olur,nedensiz bir şekilde güne daha mutlu uyanır, neşe dolar insan :) Bizim bu yılki baharımız daha kıpır kıpır daha renkli daha hareketli daha anlamlı. Çünkü bizim minik böceğimizin ilk baharı bu bahar:) Böceğimizle ve Sevdiklerimizle beraber nice baharlar yaşayalım:)Şapkalarımızı taktık güneşten korunalım:)Deniz beyin Rex ile buluşması :)Buda günün sonunda bahar yorgunluğu!


15 Nisan 2009 Çarşamba

Deniz&Deniz buluşması

Bugün arkadaşım Deniz abiyi(kendisi 8 aylık) ziyarete gittik. Deniz abi ile oynadık, ikimizde oyunu bırakıp uyumak istemedik. Ben Deniz abinin mama sandalyesinde mamamı yedim(bakınız foto 7). Bende mama sandalyesi istiyom.Dünyaya o açıdan bakmak yatarak bakmaktan daha iiymiş:)
En kısa sürede yine yaşıtlarımla buluşup sosyalleşmek istiyorum:)Çok eğlendik, Nadide teyzeme herşey için tşk ederim.

Deniz abi geri geri emekliyor bense uçuyorum!











Click to play this Smilebox photobook: deniz bey
Create your own photobook - Powered by Smilebox
Make a Smilebox photobook

13 Nisan 2009 Pazartesi

uyumak istemiyorum!

Uyumak istemiyorum. Uykuda geçirilen zaman kayıp zaman benim için:) 5 aydır uyudum yeter sanırım bana bukadar uyku. Ben uyurken annem babam ne yapar,dünya dönüyor merak ediyorum. Annem nekadar uğraşsada ben kıçın kıçın ilerleyip kucağından inmeyi başarıyorum:) Büyümek bu açıdan güzelmiş. Annecim meme emmek benim uykumu getiriyor kusura bakma. Hergece uyumamak için bahaneler üretiyorum:) Annemde beni uyutmak için yeni yöntemler:) Bu gece bana masaj yaptı iyi oldu valla sırtlarım ağrımıştı yat yat. Yinede ben emmeyi ve uyumayı reddedince beni yatağıma yatırdı. Tracy Hogg teyzemi ne varmış, onun kitabını okuyo annem, bende uygulamak istedi kitapta yazanları. Beni yatırdı üstümüde örttü ölece uyucakmışım. Ya ben öle uyuyamam, sallanma yok meme yok ölece yattığım yerde sıkılırım ben. Nitekimde şirinlik yapıp birde çarşafıda çekiştirip yatağın şeklini bozunca annem dayanamadı aldı beni kucağına.
Buraya kadar anlattıklarıma bakıpta zaferi benim mi kazandığımı sandınız?Malesef bu gecede zafer annemin. Beni uyutabildi yine bizim klasik yöntemle:(
Sanırım uyumamak için yeni yöntemler geliştirmeliyim?

fotolarla haftasonumuz

oyun grubum(annemlerin kahvaltı günü grubu desek daha doğru olur sanırım) (Ama sevdim ben bu kahvaltı gününü bende yaşıtlarımla oynuyorum)

Babam sözde annemle teyzem kahvaltı hazırlarken bana bakıyor. Ne kadar şebeklik yaptıysamda laptopuna bakmaktan vazgeçiremedim:(


Muhallebi ve meyve yiyince çok susuyorum ama şu biberon denen cihaza henüz pek alışamadım. Anneannecim bak yeni montum nasıl olmuş? Thanks canım:)



mendil savaşı





9 Nisan 2009 Perşembe

ödülüm varmış:)


Mine'cim beni ödüllendirmiş. Bu ödül benim için çok önemli çünkü ilk kez blog aleminde bir ödül alıyorum. Tşkler:)

kuralları ise ;ödülü veren kişinin linkini yayınlamak-ödül verdiğin kişileri haberdar etmek-bu ödülü layık gördüğün blog arkadaşlarına vermek

kardeşime,sevgili elfeyp'e,pıtırcık'a,tolganın annesi sevgili meltem'e,hamarat anneye,Elif'e,tunanın annesi Hülya'ya ödülümü gönderiyorum. Onlarda beni okuyorlarsa haberdar olurlar heralde. Ben kendilerini severek takip ediyorum:)


anneanemdeydim döndüm:)
















Deniz babasınamı benziyor?