Deniz

29 Ağustos 2009 Cumartesi

Mimlenmeyen kalmamış:)



Şimdi Deniz'in yeni fotosu varmı diye hersabah yoklayan babam ve diğer tanıdıklar bu mimde neymiş diyecekler ama Blog dilinde bloggerlarla aramızda bir durum. Merak etmeyin :)

Şimdi gelelim Şu mim olayına:

Sevgili Tuğçe ve Gül beni mimlemiş. Beni takip edip mimledikleri için çok tşk ederim.

Gül'ün seni mimledim mailinden beri epeydir düşünüyorum hayatımdaki ilginçlikler nedir diye:) Umarım 7 adedi tamamlayabilirim.
Kendimi ifade etmeyi pek sevmem. Yani ben şöyleyim, ben böyleyim demek bana göre değil sanırım bu ilk ilginçliğim oldu:)
2* çok sevdiğim eşimle tanışma şeklimiz. Sadece bu kadar yazabilirim gerisi onunla aramızda kalsın:)
3* Ben birşeyi çok isteyince gönülden ama onun birgün mutlaka gerçekleşeceğine inanırım. daha önce bunu denedim ve oldu. Çocukluğumda kardeşimle odamızın camından herkesin evinde olduğu gibi yan bina gözükürdü ve ben deniz aşığı olduğum için hep odamdan deniz gözüksün diye dua ederdim. Ve birgün bu duam gerçekleşti ve penceresinden deniz, göl gözüken bir odam oldu:)
4* Kimya müh olupta hiç kimya sektöründe çalışmamış olmam. Stajı ilaç sektöründe yaptım ama 6 yıl tekstilde ve kimya ile yakından uzaktan alakası olmayan pozisyonlarda çalıştım. Ama giyim kuşam hastası olan bir şahsiyet olarak çok severek çalıştım.
5* Birde okuldan 4 üzerinden 3,01 ortalama ile ilk 10da mezun olupta şu an kimya ile sorulan sorular a aaa ben onu çok ii biliyordum ama neydi neydi diye düşünüp bir türlü hatırlayamayan bir şahsiyetim. Balık hafızasımı var bende acaba:)
6* Ders çalışmayı çok severim keşke okusamda yine elime kitap alıp çalışsam test çözsem deyip dururum zaman zaman kendime. Üniv sınavına hazırlanırken ve ünv de elinde kitaplarla tv karşısında, piknikte , yazlıkta ve akla gelebilecek heryerde dolanan biriydim.Kimbilir belki ilerde bir Mba yada 2. bir ünv okurum.
7*** Geldik sonuncu ilginçliğe : Bu kadar okumayı seven ben ilkokuldayken Anadolu liseleri sınavına sınavdan korktuğum için ailemin ve öğretmenimin zoruyla girdim ve hiç çalımadan girdim. Hatta derslerim ii olduğu halde öğretmenime ben girmeyeceğim dediğimde ailemi çağırmıstı niye kızı sınava sokmuyorsunuz diye:)
Hiçte zor değilmiş 2 gündür ne yazacağım diye gözümde büyümüştü bu mim:)
Şimdi gelelim sevdiğim şeyler mimine. Neyseki oda 7 adet:)

1*** Araba kullanmak. Müziği açmak ve gaza basmak. Otomatik, düz vites hermarka araba itina ile kullanılır. hemde araba kullanmayı kardeşimle kendi başımıza öğrendik. Babam arabayı alıp evin önüne bıraktı buralarda turlayın dedi. ve biz vııınnn ogün bugündür ben şoför Nebahat kardeşim taksi şoförü olduk çıktık:)
2*** Yukardada bahsettim, Deniz hastasıyım. Denize baksam içim açılır beni dinlendirir huzur verir...
3*** Gece uykusunu severim erkenden uyumayı ve erkenden uyanmayı severim. Arabada uyumayı severim. Yolculuğa çıktığımızda babamın deyimiyle köprüyü görmeden uyurdum. uyku mekanizmam eğer arabayı ben kullanmıyorsam arabanın gaz sistemiyle bağlantılı sanırım. Araç durduğundada pat uyanırım.Denizde şimdi aynen benm gibi:)
4*** Gezmeyi çooook seviyroum. Babam annene çekmişsin diyor hatta genetik anneannene. Anneannem yaklaşık 100 kg olmasına rağmen sabahın 5inde hadi gidiyoruz şuraya de 10 dk içinde hazırlanır inerdi aşağıya :) Aynı ben:)
5*** Deniz, kum, güneş ve yaz mevsimi. Fala söze gerek yok hastasıyım. yaz çocuğu olmamla ilgisi var sanırm.
6*** eşim, çekirdek ailem ve AİLEM.birbirine bukadar bağlı birinin burnu kanasa diğerlerinin aradaki km ye bakmaksızın anında yanında olduğu bir anne baba kardeş teyze dayı yenge hala ... sahibim. Ne mutlu bana:)
7***Alışveriş, alışveriş merkezleri, ucuz kaçış noktaları :) hastasyım dediğim 2. konu. ilk sırada yazmalıydım sanırım. Arkadaşım Kübra benden akıl alırdı eskiden;Sevil nerde ucuz X şeyi bualbirim? Nereler indrimde? Hani gittiğimiz outlet nerdeydi vs:)Çocuktan sonra biraz formdan düştüm ama yakında toparlanırım:)
Denizden önce Atlas pasajı, Terkos pasajı, Salı pazarı, Yeşilköy pazarı benden sorulurdu:) Şimdi sadece Alışveriş merkezleri ile idare ediyoruz. Çocukta alıştı uslu uslu mağaza geziyor arada tozutsada. onuda anlıyorum nede olsa o bir erkek:) Ama eminim ilerde alışveriş seven bir erkek olacak sayemde:) Birde yine sayemde çocuğu hergün dışarı çıkardığım için kapı açılır alımaz ııh ıhhh diye sevinç çığlıkları atarak sattte 120 km hızla kapıya koşuyor pardon emekliyor.

Gelelim sevdiğim bloglara:)
Tuğçenin Duru'su,Gül'ün Duru'su, Hülyanın tunası,Pıtırcık,Defne ile yaşamak,slıncakta iki kişi,Yeliz ve minik İlyas ve adını yazamağım listemdeki diğer bloglar.Hepinizi seviyorum.
İki mim içinde Mimleyecek kimse kalmamış etrafta.
Benden bu kadar. Denizin uyumasını fırsat bilerek sabahın köründe sahur vakti yazdım bu postu aferim bana:)

1 yorum:

Tuğçe dedi ki...

Deniz konusunda aynıyız galiba :)

Deniz babasınamı benziyor?