Deniz

2 Temmuz 2009 Perşembe

Biz sıralıyoruz

Deniz beyin hızına yetişmek mümkün değil:) Daha dün biz emekliyoruz diye post yazarken bizimki emeklemekten 2 günde sıkılmış olacakki sehpada ayağa kalkıp ikili koltuğukta ilerliyor:) şimdi hedef üçlüye geçiş yapmak. Daha düşmeden geçmeyi başaramadık. Hızlı ilerliyoruz sanırım:) zaten kurtlu çocuk bakalım ne olacak bizim halimiz:)Bu günletrde tek sevdiği şey ellerinden tutturup oda oda yürümek. Emeklemek bizimkini pek açmadı sanırım. Biz yarın itibariyle gidiyoruz güney sahillerineeee:)Anne, baba ve emekleyen hatta yürümek isteğiyle yanıp tutuşan bir bebe bakalım otelde neler yapacak, ne maceralar yaşayacak. Dönüşte anlatırız halimizi:) Gidiyoruz ama nasıl? Anne olan ben başladım hazırlıklara herşeyi yıkadım ütüleyip bavula koyacağız yrn bakalım. Deniz beyin tüm yazlıklarını(günde 3 kıyafet değiştiriyoruz,umarım yeter:)), ilaçlarını, mamasını, hazır çorbalarını, muhallebilerini, bezleri, güneş kremi, ateş ölçeri, ıslak mendilleri,arabası, şampuanı, yağı, havlusu, mayobezleri ve aklıma şu an gelmeyen tüm zerzevatını hazırlayacağız(m):)Üstüne birde anne ve babanın kıyafetleri hazırlanacak. Umarım arabaya sığarız:) Hey gidi eski günler. Anne acaba tatilde ne giysem diye düşünür hepsini yatağın üstüne çıkarır. Kardeş anne bavula düzgün yerleştirmiyor diye alır hepsini bavula itinayla yerleştirir. Anne bavulun üstüne oturup kardeşin kapatması için yardımcı olur. ve görevi burada biterdi.Annenin Annesi bu arada kendi bavulunu hazırlar, yollukları hazırlar, çocukalrın bavullarını kontrol eder. Ne güzel günlerdi vesselam:) Anne olmak ne zormuş:)
Bu arada Deniz yarın itibariyle 8 aylık olacak. Artık delikanlı olduk. Yaşımıza girmemize 4 ay kaldı. Ne çabuk geçti bu 8 ay ben anlamadım. Yıllar sonra bir bakmısım nasıl geçti 20 yıl diyeceğim sanırım:) Anne ve babalarımız öyle demiyorlarmı zaten:) Deniz neler yapıyor bu ay diye yazmaya gerek yok çek video ekle çok yaptım bu aralar. Büyüyor hergün yeni birşey yapıyor ve öğreniyor bizim delikanlı. Mesela bugün anne bulaşıkları makineye yerleştirirken inat etti tabakları kurcalayacağım diye. peki yap bakalım dedim bıraktım kendi haline tabakları yaladı birgüzel ön yıkama yaptı, biriken pis sulara ellerini şıp şıp vurdu. Yetmedi, çöp tenekesinin dışını yaladı ve günlük mikrop alımını tamamladı.
Hadi bize iyi tatiller!

4 yorum:

Yelish dedi ki...

allaaahhh yandin :)))
Benimkide boyle baslayip 9.ay'a girmeden daha ilk bagimsiz adimi atmisti ...ta ta ta taaaaaaaa
Bol kosturmacali gunlerde , hafif zararsiz dususler dilerim :))
Masallah !

Adsız dedi ki...

her şeyi çabuk oldu Deniz'in..Maşallah :))

Tarkanın Annesi dedi ki...

Maşallah daha dün emekleme videosunu izledim bugün ayaklanmış yarında yürürse hiç şaşırmıycam.Allah onu ve tüm çocukları nazarlardan saklasın. Bu arada iyi tatiller.Bizim yerimize de tatil yapın ıhı ıhı. Bu sene tüm yıllık iznimi doğum sonrası kullanınca bizde böyle anca hafta sonları deniz kenarına giderek tatil olayını geçiriyoruz. Yapçak bşiy yok tam yol çalışma zamanı.Bende içini karartmışımdır şimdi ne güzel tatile gitcen oturmuş yıllık iznimi anlatıyorum sana. Boşver sen yazdıklarımı çok güzel günler geçirmeniz dileğiyle baaayyyy

sevil dedi ki...

Yelizcim,
Yndığımın farkındayım. bu haliyle bile yetişmek mümkün değil kendilerine.
seninkini kıskanıyordum zaten ufacık tefecik adam yürüyer ne güzel diye:)
Tarkanın annesi;
Seninki bakalım nezaman emekleyecek?maşallah bebişlerimize.
TMM ben senin ve tüm tatile gidemeyenlerin yerine tatile giderim. ama birde bardağın dolu tarafına bak, bu krizde bir işin var:) Tatilden sonra iş aramaya başlayınca bende sana imrenirim ne güzel işi var diye herhalde:)
tşkler iyi dileklerin için.

Deniz babasınamı benziyor?