Deniz

5 Mayıs 2009 Salı

ilk dişimiz çıktı!



Bizimde dişimiz çıktı artık:) O minicik inci tanesi durdu durdu Ayvalıkta çıktı:) Dönüş yolunda farkettim ama anneannemiz bugün bize gelecek o bulsunda hediyeler alsın diye yazmadık blogda,sölemedik kimseye:) Bugün çığlık çığlığa buldu anneannesi ilk tırtık tırtık dişimizi:)
Ayvalıkta ve gitmeden önceki gece gecede 3-4 kez uyandı Deniz onun dışında pek bir sıkıntısı olmadı maşallah. Umarım tüm dişleri böyle sorunsuz sıkıntısız patlar.
Şimdi diş buğdayı planları yapmaya başladık:)
Bu arada Deniz bey 6 aylık oldu ve nelermi yapıyor?
kucakta ana kucağında durmak istemiyor kendini ata ata yere inmek istiyor:) kıçım kıçım ilerliyor yani:)
yere inincede geri geri epey bir dolanıyor odanın içinde. Halıda bırakıyorum sehpa ve tv ünitesi arasında yada koltukların arasında buluyorum:)Bu daha başlangıç biliyorum blogunu takip ettiğim veletlerin yaptıklarını görünce bakalım biz ne yapacağız diyoru. Gözler fıldır fıldır sürekli etrafta bir ulaşabilse neler yapacak etraftaki objelere kumandalara herşeye kimbilir:)
Ek gıdalarımız güzel gidiyor maşallah. sabah meyve öğlen sebze püresi akşamda muhallebi veriyordum. Bugünden itibarende yoğurta başlayacağız. yoğurdu devam maması ile mayalayacağım sabah bakalım olacakmı?
Ek gıdalara geçince memenin yüzüne pek bakmıyor Deniz ilk zamanlar uyutacağım diye reddediyordu memeyi ama şimdi biraz daha iiyiz.
Deniz artık kendince konuşuyor agu bugu abba deyip duruyor. ablası yok ama ben anne babası baba deyip durunca çocukta orta yolu buldu ne annem kırılsın ne babam dedi ve abba abba deyip duruyor. Ama tabi Deniz ilk olarak Anne dedi:) babamız çatlasın :) başı sıkışınca ( ki bu genelde ana kucağından kendini atmaya çalışıp poposu ve ayakları sallanıp gövde ve kafa ana kucağında kalıp sıkışınca oluyor) Anneeeee diye bağırıyor.
Aklıma gelen şimdiki gelişmelerimiz bunlar. Ne çabuk büyüyor bu oğlan yetişemiyorum:)

4 yorum:

burcu dedi ki...

merhaba sevilcim denz kuzun çoook tatlı olmuş maşallah en son karnında görmüştüm dünyalar tatlısını, şimdi doğmuşta büyümüş bile... ve dişi bile çıkmış bıcırığın süperr, benim kızımda doğdu hatta oda 7 ayını bitirmek üzere, gaye senin blogunu gösterdi bayıldım bende kızıma bir blog açtım, bakarsın www.cerenzaman.blogspot.com benim kızım biraz tembel çıktı ama biz daha diş çıkarmadık darısı başımıza :D çok öpüyorum seni ve bıcırık denizi.. -Burcu Zaman-

Betül dedi ki...

hayırlı olsun inciniz..:)

sevil dedi ki...

merhaba burcucum,
tşk ederiz. ne cabuk büyüyorlar değilmi?senin kızında çok seker olmus masallah. nasıl böle tombik yaptın bu kızı?
bloğuna baktım izlemeyede aldım takipteyim minik cereni:)

burcu dedi ki...

Sevilcim sana bişi sorucaktım bu LinkWithin dosyasını kurduktan sonra nasıl blogunda dosya haline getirip içine resim yükledin? eşimin bi işi için ona blog açtımda bir türlü nasıl dosya haline getirileceğini çözemedim.sana zahmet olmazsa bana yazarmısın canım, çok öpüyorum
Burcu Zaman

Deniz babasınamı benziyor?