Deniz

29 Mayıs 2009 Cuma

diş buğdayı partimiz

Click to play this Smilebox slideshow: dis
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Make a Smilebox slideshow

9 yorum:

Yelish dedi ki...

Canim hayirli olsun
Harika bir party hazirlamissiniz , tum detaylara bayildimm. Ben dis bugdayi yapmamistim bir bakiyim dedim nasil oluyor diye ama sanirim dis bugdayi olayida modernlesmis turkiyede :)
cok cok cokkk guzel olmus
Inci inci , uzun omurlu olsun disleri kendisi gibi :)

PS Pastayi teyze mi yapti gercekten ? WOW diyorum !

sevil dedi ki...

çok tşk ederiz Yelizcim,
Çok araştırdık netten ve çok yorulduk hazırlarken ama değdi. Bende nette araştırınca vay be diş buğdayına nelerde yapılıyormus demiştim:) çok modernleştik sorma.organizasyon şirketleri diş buğdayı için ev süsler olmuşda haberimiz yokmuş:)
pastayı %80 teyze %20 ben beraber yaptık:) bizde çıkanı görünce kendimizi tebrik ettk. yemeye kesmeye kıyamadık:)

Adsız dedi ki...

gerçekten çok hoş bir parti olmuş.sizin ufaklık hızla büyüyor.aramızda 1,5 ay fark var ama takip ettikçe acaba Tarkanda 1,5 ay sonra bunları yapabilecekmi diye soruyorum kendime.Ayrıca pastanız gerçekten çok güzel olmuş. Ama şimdi burada teyzeyi de tebrik etmek lazım.

mine dedi ki...

cok güzel bir parti olmus hayırlı olsun.. daha nice dişlere inşallah..pasta süper olmus ellerinize saglık eminim tadıda öyledir..

K.T dedi ki...

dişleriniz hayırlı olsun... partinizde super olmuş. çok güzel bir slayt gösterisi de olmuş. Sanki bizde davetliymişiz gibi oldu.
Umarım bizim dişte çıkarda bizde sizinki gibi bir parti veririz.Çok ince güzel detaylar planlamışsın. Superrr.

Teyzeye ve elinize sağlık pasta super gözüküyor eminim tadıda öyledir.
Bende bizim pasatyı kendimiz yapmak için pasatcılık malzemeleri topluyorum.
Ufaklık önüne neden analitik kimya kitabı koydun. Yazık ama yinede sevindim ya fizikokimya kitabı da koyabilirdin.Ben işletme kitabı bulacağımda rahat rahat keyifle okusun

burcu dedi ki...

Sevilcim nice böyle güzel günlere inşallah. Gerçekten çok hoş bir gün yaşamışsınız bende yanınızda olmayı çok arzu ederdim kızımla. Ceren'in doğumgünü için çok özel bir pasta yaptırmayı planlıyordum ama senin fotoğraflarını görünce bir gece önceden Kürşatla kendimiz yapmaya karar verdim :D eminim yapması yemesinden zevklidir :) güzellikler detaylarda gizlidir seçilde bu işi biricik yeğeni için çok iyi yapmış. Ellerinize sağlık:)

sevil dedi ki...

sibel:
çok tşk ederim. seninkide daha neler yapacak göreceksin. gerçi bizimki biraz hareketli tutamıyoruz belki seninki böle olmaz. Dün çocuk doktoru böle hareketlisini anca senede 1 -2 kez görüyorum dedi:)
teyzemiz çok marifetli canım, tüm süslemeler ve buğday bardakları vs çoğu onun marifetidir.
bitanemiz bebeğimiz:
çok tşk ederiz canım.
Kuzey tan'ın annesi:
çok tşk ederim.blog annelerinide davet etmek isterdim ama olurmu acaba diye düşünmedim değil? ama önce bir tanışma günü düzenleyelim oyun grubu kuralım oda olur dedim kendime:)
dişleriniz çıktığında partiniz için sormak istediğin olursa herzaman yardımcı olurum.
Yoksa seninle meslektaşmıyız? Fizikokimya?
Dedimki çocuğun önüne üniv kitabımı koyayımda ünv okusun lise bitirip gerisini okumamazlık etmesin aman dedim. gerçi koyarken kimya müh olupta işsizmi kalsın evlat diyede düşündüm:)
Burcucum,

İnsan böle zamanlarda uzakta olduğu için pişman oluyor dimi? keşke istanbulda olsaydında sende gelebilseydin ama istanbula geldiğinde haber verde ufaklıkları kaynaştıralım.
pasta için tari vs istersen verebilirim.yapması keyifli uğraştırıcı ama çokta zor değil. yapılabilir.

K.T dedi ki...

Yüksek Kimyagerim.Fizikokimya kitaplarını oku oku bitiremedik. ama en çok bu kitaplarımı okul bitip eve çıkınca TV sehpası olarak kullandığım zaman yararlandım.
Şuanada Kitaplıkta Kuzey Tan çıldırıyor renkli renkli görüntülerine.
İş bulması için deneyimli anneler olarak hepimiz yavrularımıza yardımcı oluruz.Önemli olan yavrularımızı mutlu edecek işler, sevdiği işleri yapması.İşsizken mutluysa öyle olsun.

Adsız dedi ki...

selam ben senay, gercekten super bir blog, eger facebook veya twitter varsa eklemek isterim...

Deniz babasınamı benziyor?