Deniz

22 Mart 2009 Pazar

çocukta yaparım kariyerde...

Ama nasıl? Ekonomik krizde benim gibi 1 yıl iş güce ara vermiş bebeği olan birini işe alırmı acep? Üstelik durumu hiçte iyi olmayan bir sektörde (tekstil) 6 yıl çalışmış bir kimya mühendisine. Denizi bir yabancıya bırakmaya değecek maddi manevi beklentilerimi karşılayacak bir iş bulabilecekmiyim? Denizi annenanneye bırakma lüksümüz çok uzakta olmaları nedeniyle yok malesef. Bir yabancı benim gibi, anane gibi bakabilirmi Denize? Bir çok yerde çocuğunuz 3 yaşına gelene kadar siz bakın diyor ama ülkenin bu koşullarında nasıl olurki hem birkaç yıl sonra 2. bebeği düşünenler için bu biraz zor. Ayrıca ben bunu yapmaya kalksam 4 yıl ara vermiş 3o olmuş üstelik sektör değiştirmek isteyen biri için durum dahada zorlaşır. ama tabi ozaman belki tekstil yeniden dirilir:) Yaşımız gençken kendi geleceğimizi ve Deniz beyin geleceğini garantilemek için benimde çalışmam gerek . Hem okadar okuduk bunu paraya çevirmek lazım değilmi:) Boşuna mı dirsek çürüttük o anfilerde:)
Bu düşünceler içinde iş ilanlarına bakınmaya başladım yavaştan.Gerçi ilan milan pek yok ya:) Hayırlısı bakalım...
Ama çalışmaya başlamadan önce Deniz ek gıdalara başlamalı, bu yaz da Denizle havuzlarda geçirilmeli, Antalya ya gidilmeli, zayıflamalı... Bu liste uzar gider :)

2 yorum:

Tuğçe dedi ki...

Merhaba,
Bence kilo sorunun yok hiç senin...Harikasın!
Önce bir yaz tatili gerek gerçektende,bu arada kayda değer bir iş imkanı doğmazsa tabii...Hadi bakalım hayırlısı

sevil dedi ki...

çok tşk ederim Tuğçecim ama fotolardan öle çıkıyor sanırım. Tartıdaki rakamı söylesem böyle demezdin. Bu arada siteni ziyaret ettim. çok tatlı bir kızın var maşallah.

Deniz babasınamı benziyor?