Deniz

29 Eylül 2008 Pazartesi

34.haftada bizz







33haftayı geride bıraktık ve geri sayım başladı. Son 5 haftamız. denizimiz 2529 g olmuş ve bir aksilik olmazsa 7 kasımda geliyor. Randevumuzu aldık beyefendiden:)
Bayrama girerken ağırlaşmış olmanın verdiği dezavantajla bu bayram evdeyiz herkes tatile giderken. anneannemiz dedemiz kaz dağlarına teyzemiz antalyaya giderken biz istanbuldayız:(
bizde bayram ziyaretlerimizi yaparız artık kalanlara:)
deniz bey bu kontrolümüzdede yüzünü bize göstermedi.sevgili plesantamız bebeişin gözünün önünde denizde kafasını aşağılara sokunca 4d görüntü alamıyoz malesef. olsun süpriz bebeğimizi görmeye az kaldı. hazırlıklarımızda bitti sayılır. teyzemiz babamız eniştemiz odamızı boyadılar, geçen hafta odamız geldi(eksik geldi şimdi eksiklerimizi bekliyoruz yolda bugün geliyor:)), annenannemiz bizde kaldı yerleştirdik çok güzel oldu:)pusetimizi aldık yani babaanennemiz aldı. ufak tefek eksiklerimiz kaldı o da bayramda işallah tamamalarız babamız tembellik yapmazsa. tek eksiğimiz deniz bebek :)
bu arada deniz beye arkadaş geliyor. arzu teyzemizde hamile ama onunki daha hap kadar 7 haftalık daha. mümkünse hemcinsimiz olsun istiyoruz.
Bu arada son haftalarda deniz bey artık bilinçli tekmeliyor. kumandayı karnıma koyduğumda itiyor itiyor onu karnımda istemiyor. poposuna vurunca yer değiştiriyor. sıkışınca iteliyor. çok eğleniyoruz deniz beyle:)
herkese iyi bayramlar şeker tadında bayramlar olsun diyoruz deniz oğlanla...



2 yorum:

Belma dedi ki...

merhabalar..
öncelikle tebrik ederiz, ömür boyu sağlık ve mutluluk ailenizle olsun:)
Bizim de önümüzdeki ay oğlumuz aramıza katılacak bebek odamızın teması aynı "denizci" olacak herşeyimiz hazır fakar bordür bulamıyoruz, şans eseri internetten duvar süslemesi ararken blogunuza rastladık,iyi ki de rastlamışız hayran kaldık Deniz bebeğin odasına:) maaşallah çok güzel olmuş elinize sağlık:) Bordürü nereden aldığınızı öğrenebilir miyiz?

sevil dedi ki...

merhaba,

eski yazıma yorum gelince öncelikle şaşırdım yorumunuz için tşk ederim. Bizde çok beğenerek hazırladık deniz beyin odasına adına uygun:)
denizin odasını modokoda ki kukla bebeden aldık. Bordürlerini de ordan aldık. Zaten odayı bordurden esinlenerek hazırlamışlar. çok memnun kaldık tavsiye ederiz. size ve doğacak minik denizciye sevgiler

Deniz babasınamı benziyor?