Deniz

2 Mart 2011 Çarşamba

Sevgili Blog


1,5 YIL ÖNCE

ŞİMDİ
 Sevgili blog,
Ne güzel etmişimde seni tutmuşum eski yazılarımı okuyunca anladım. aslında yazdıklarımı okuyunca 14 ay boyunca denizin her güzel gelişimine tanıklık etmişim kaydetmişim onu anladım. Ne kadar büyümüş bizim bücür onu gördüm. tv ünitesine tırmanışını, masaya uzanmak için kovanın üstüne çıkışını, emeklemeye başlamadan sürüklenerek çekmece karıştırmalarını herşeyi not etmişim. Aferin bana:) Ama şimdi herşeyini kaçırıyorum Deniz'in farkındayım sorguluyorum sorguluyorum işin içinden çıkamıyorum . Ah ah çalışan anne olmak ,gözün kör olmasın :)

Not:: Baby tv hala favorimiz, anne bebi tv aç diye sürekli tutttururuz:)
birde pinguyu unutmamak gerek anne oooo yu aç :) çocuğum bu pingu şahsiyeti yüzünden uzun süredir pinguca konusuyordu yeni yeni türkçeye döndük çok şükür.
bir not daha: çalışmayan bozulan ,kapanan herşey için ''pili bitti' diyoruz. bu bozulan mutfak perdesi, çalışmayan yürüyen merdiven, kapanan televizyon olabiliyor. aaa anne bak pili bitti:)
Bu diil
makkaka(makarna)
herkes anne ,baba,dede
anne atti
pili bitti
anne galk
bağırna
mama döküdü
aklıma gelen cümlelerimiz,kelimelerimiz. biliyorum bu yaşta normal hatta geç bile kaldık ama kuzguna yavrusu misali o konustukça bizim hoşumuza gidiyor ne yapalım:)
işte bu kadar kaçamak yeter:) daha sık yazıcam söz blog :)

2 yorum:

K.T dedi ki...

ben artık tam zamanlı anne oldum:)))

sevil dedi ki...

çok kıskandım seni hayırdır? bak şimdi hazır deniz kreşe başlayana kadar ara versemmi düşüncem alevlendi. geçen hafta tüm hafta beraberdik huyunda suyunda konusmasında epey değişiklik oldu :)

Deniz babasınamı benziyor?