Deniz

4 Nisan 2010 Pazar

Çok uzun zaman oldu

Çok uzun zaman oldu yazmayalı. yzamaya vakitmi var? totomu yere koyup oturmayalı tam 2 ay oldu.Yani işe başlayalı 2 ay oldu. Dört nala hayat geçiyor.Ne kadar bu vücut ve kafa buna dayanır soru işareti:) Bir bakıyorsun pazartesi, bir bakıyorsun cuma.İşe başladık, dinlenmeye vakit yokken bloğa yazı yazmak bir lüks oldu.
Günler geçiyor, Deniz büyüyot. çalışmaya başlayalı neler değişti anlatayım.
15. aylık serüven emzirmeye veda ettik. Sormasam aklına gelmiyordu bende vermeyeyim bir süre bakalım ne olacak dedim ,bıraktık. Zaten oyun oynuyordu. Kısmet bugüne kadarmış
Gözünü sevdiğim anne sütü ne mucize bir şeymiş, bıraktık 2 kez yüksek ateşle boğaz ve kulak enfeksiyonu geçridk. meğer gerçekten koruyormuş sütüm. Hatta daha yeni iyileştik. perşembe, cuma cumartesi 39,7 dereceleri bile gördük.
Uyku düzenimiz işe başlayalı şaştı. geceleri benimle olmak için geç uyuyoruz. ve gecenin bir yarısı uyanıp yanımızda uyumaya devam ediyor. hasret gideriyoruz. Ama bu durum benim içimi sızlatıyor:(
Siyam ikizi gibiyiz.İnanılmaz bana düşkün oldu. benim elimden tutup sürekli benimle olmak istiyor. El ele evi dolaşıyoruz ,oyun oynuyoruz. odadan çıksam ağlıyor. Yine işe başladıktan sonra oldu,bırakıp gidcem sanıyor.
sabahlaraı ben hazırlanmayayım diye kucağımdan inmek istemiyor.
unuttuğum ama hayatımızda Denizde değişiklikler çok,uyku çok , ara çok, sık sık yazarım bundan sonra umarım.
Özetle Çalışan anne olmak zormuş....

1 yorum:

Seyhan dedi ki...

Canım ya kıyamam , Denize'de sana da .. Zamanla alışacaktır. Özletme kendini arada yaz.. Öpüyorum çok..

Deniz babasınamı benziyor?