Deniz

16 Kasım 2009 Pazartesi

Doğumgünü organizasyonu

 

IMG_2460

Bilgisayar bozuktu ben karmaşıktım derken üstünden 15 gün geçti ben  hala biz doğumgününümüze nasıl hazırlandık neler aldık, nerelerden bulunur anlatamadım. Ben doğumgünü hazırlıklarımızıa başlamadan çok blog gezdim ve çok fikir edindim bu konuyla ilgili hepsine teşekkür ederim. Bende neler yaptığımızı anlatayımda diğer annelere yol göstersin istiyorum.

Öncelikle kardeş şahsiyeti ile parti malzemelerimizi almaya Eminönüne gittik. ‘1’ yaş temalı parti malzemesi Eminönünde yok . Çocuğuna doğum günü yapacak annelere önemle duyurulur. Tüm Eminönünü talan ettik 4 saat mesai harcadık ama bulamadık. Zaten 4-5 mağaza var bebek doğum malzemeleri, parti malzemeleri satan ve hiçbirisinde yoktu. Bizde annelere dağıtılacak ‘happy birthday’ temalı bardak , peçete,tabaklarımızı aldık. Aynı desende masa örtüsü bile bulamadık. Bu arada ‘1 ‘ kapı süsümüzü happy birthady süsümüzü ve annelere dağıtılacak yukarda fotosu bulunan minik hatıra bebeklerimizi, çocuklar içinde lolipoplarımızı  aldık.

‘1’ yaş temalı tabak, bardak, peçetelerimiz ve masa örtümüz ile masa süsümüzü parti dünyasının internet sitesinden aldık. Gerçi istanbulda mağazaları varmış ama vakit darlığından netten sipariş verdim.

Eminönünden aldığımız kutularımızı teyzemiz süsledi püsledi. Birine yine teyzemizin süslediği yukardaki bebeklerimizi(karton poşete koyup üstüne deniz beyin minik fotolarını iliştirdik) diğerinede Deniz’in ilk kıyafetlerini koyup sergiledik.

Deniz’in bir fotosunu Teyzemiz yine afiş yaptırdı ve girişe astık. Fotolarını eklemiştik.

Pastalarımızı şeker hamurunu yine Eminönünden alarak Teyzemiz yaptı. Bence profesyonelce olmustu ellerine sağlık:)

1 şeklinde kurabiye kalıbımızı yine Eminönden aldık ve kurabiyelerimizi yine teyzemizle yaptık.

Minik havuçlu kekelerimizin üstüne yine kürdanlara Denizin fotoğrafını ekleyip batırdık.

Bilgisayar bozuk olduğu için slayt gösterisi yapmak istedim ama yapamadım. Bence Denizin doğumundan yaşına kadarki fotolarından bir slayt yapsaydım süper olurdu. Kısmet 2. yaş gününe artık.

Umarım anlattıklarımla bebeğine doğumgününde organizasyon yapmak isteyen annelere bir yol gösterici olur:)

3 yorum:

Betül dedi ki...

elinize sağlık Sevilcim.Valla resimlerden herşey harika görünüyordu.Eminim çokta güzel eğlendiniz.Tekrar doğumgününüz kutlu olsun.
Seçil bencede profosyonel gibi...

mine dedi ki...

sevilcim düper bir organizasyon..hersey öyle güzel olmuski..biraz fikir sahibi oldum bende.. sagol..pasta cok güzel olmus..kardeşinin eline saglık..sende cok hoş cıkmıssın..
sevgiler ..

K.T dedi ki...

Deniz ve Sevil Doğumgunuuz çok güzelmiş ve sizin içinde yorucu olmuş.

Deniz babasınamı benziyor?