Deniz

4 Eylül 2009 Cuma

oyun grubu kuralım mı?


Deniz artık büyüdü ve maşallah çok sosyal bir çocuk oldu. Büyük küçük farketmez herkese gider , güler, oynar oldu:) Emekliyor ve yakında da yürüyecek inşallah.
Mother&Baby nin eylül sayısındaki oyun grubu konulu yazı ve aslında bir çok blog annesinin mutlaka bir kez okuduğu blogger anneler ile yapılan röportaj epeydir istediğim oyun grubu kursakta şu veletleri yaşıtları ile oynatsak isteği depreştirdi bende. Deniz büyüyyor ve hernekadar vaktimizin çoğunu dışarda, bahçede , gezmelerl-de geçirsekte Deniz'in yaşıtı bir arkadaşı yok etrafta. Deniz'in yaşıtları ile oynamayı öğrenmesini istiyorum artık. Bebişi bizim Denizle hemen hemen yaşıt olan ve İstanbulda yaşayan ve epeydir birbirimizi takip ettiğimiz blog anneleri eğer sizde oyun grubu kuralım diyorsanız hadi bana mail(selvisevil@hotmail.com) atın. Bende bu arada netten araştırayım oyun grubu nasıl kurulur? Çocuklarla nasıl oyunlar oynayabiliriz? vs filan. En kısa sürede hayat geçirelim oyun grubu projesini ne dersiniz? Çünkü bu veletler çok hızlı büyüyorlar ve biz hızlarına yetişemiyoruz:)

p.s: Fotodaki bibloyu yeni aldık evimize:)

10 yorum:

Seyhan dedi ki...

bu biblo nerde satılıyor acaba bizde alalım eve ..

oyun grubu iyi fikir bizim kız küçük kalır ay olarak ama yeğen arda da 10 aylık o da katılır birde anadolu yakası avrupa yakası olayı var tabi bunlarıda konuşmak gerekir sevgiler

K.T dedi ki...

Kuzey tan a sordum. Deniz ile arkadaş olmak oyun oynamak istermiş.Mail atacağım.

Adsız dedi ki...

ben talibim :)
aralarinda tam olarak kac ay var bilmiyorum gerci ama, bence baslangic icin illa en fazla 3 ay kuralina takilmamak gerek.
nerede oturuyorsunuz?
kirazsevdasi@gmail.com

sevil dedi ki...

Seyhancım,
biz buuşana kadar senin kızda emekler aradaki açığı kapatır:) Arda beyi dearamızda görmekten mutluluk duyarız:)
Nerede oturduğumuzuda mailleşebiliriz.
Bu arada sana hala yorum gönderemiyorum bilgin olsun.
Kuzey Tan,
Mailinizi bekliyoruzzzz..
Kiraz sevdası,
Mail attık size mailinizi bekliyorum bende.

AycA dedi ki...

Merhaba,
tesadüfen bu posto gördüm M&B babydeki annelerden biri olarak size mail listemizi önereceğim:=)))
http://www.benimleoynarmisinanne.com/?page_id=916
Sevgiler
Ayça Oğuş

Mail Listesi

Oyun grubu ticari amaç gütmeyen sosyal sorumluluk çerçevesinde işleyen bir platform üzerinde annelerin birbirleri ile tanışmasını hedefler. Bu sebeple kurulmuş olan bir mail listemiz vardır. Oyun grubuna dahil olmak için önce mail listesine üye olmalısınız. Daha sonra bu liste içerisinde kendinizi ve bebeğinizi tanıtarak var olan gruplara girebilir ya da kendinize size yakın bir çevrede yeni bir grup oluşturabilirsiniz.

Mail listemizin adresi :

http://groups.yahoo.com/group/oyun_grubu

Listeye üye olduktan sonra lütfen :
- Kendinizi listeye tanıtın. (Adınız, yaşınız, bebeğinizin adı yaşı/ayı, oturduğunuz şehir il gibi temel bilgiler)
- http://groups.yahoo.com/group/oyun_grubu/database adresinde şehirlere göre üye bilgileri yer almakta. Bilgilerini yaşadığın şehire göre girip doldurursanız mail trafiğine bir çözüm bulmuş oluyoruz.
- Çocuğunuzun fotoğrafının Photos(http://ph.groups.yahoo.com/group/oyun_grubu/photos) bölümünde yer almasını isterseniz ayca@pandul adresine adı ile birlikte bir yüz fotoğrafını göndermeniz yeterli olacaktır.

Yelish dedi ki...

Harika bir fikir..Amerika'da cok yaygin bu oyun gurulari , bende Ilyas icin ariyorum simdi :)

Fikir olarak Gymboree'ye gitmis olan varsa icinizde ordaki aktivitelerin cogunu yaabilirsiniz.Istersen yazarim sana orada neler olup bitiyor.INANILMAZ faydasini gordugum aktiviteler oldu

Tekrar tebrikler,boyle bir girisimde bulundugun icin

sevil dedi ki...

@Ayça,

mail grubunuza üye oldum tşk ederim.
@Yeliz,

biz gymboree a gidecektik ama o aralar nasip olmadı. Araya yazda girince kaldı. Eğer üşenmeyip oradaki aktiviteleri yazarsan gerçekten çok sevinirim. Netten araştırıyorum bende.
Sende en kısa sürede yeni evine yakın bir oyun grubu bulursun. Bu arada seni epeydir okuyordum ama yorum bırakamadım. İlyas için geçmiş olsun ve yeni evin tekrar hayırlı olsun. Umarım İlyas iyileşmiştşir ve yerleşmişsinizdir.

Yelish dedi ki...

Tesekkur ederim ,Ilyas iyi cok sukur -atlattik :)

Burdan mi yazmami istersin ?biraz uzun alabilir,mail atarim istersen

cok egleneceksiniz ve bebeler cok mutlu olacak Kendi boylarinda olan ve kendileri gibi sesler cikaran minik canavarlara bayiliyorlar cunku :)))

sevil dedi ki...

Mail atarsan çok sevinirim Yeliz. Göreceğiz bakalım bir araya geldiklerinde nasıl tepki verdiklerini:)
Hadi sende gel bir uçağa bakar:)

Hersey Onlar Icin dedi ki...

dayanamadik geldik zaten hehe
(ilyas & yeliz) ama gizliii gizlii geldik :))
Umarim su hazetmedigimiz bloggerlarda cikmaz karsimiza da :))
maili aticam en kisa zamanda

sevgilerr

Deniz babasınamı benziyor?