Deniz

29 Temmuz 2011 Cuma

tuvalet eğitimi-5.gün

Bugün tuvalet eğitimizde 5.günümüz. Hala tuvalete yapmış değiliz, daha siftah edemedik yani :) Bilanço ise 5-6 kez evin muhtelif alanları, halı, koltuğa yapıldı. Halıları anne sözü dinleyip vukuattan sonra topladım. yeni perdeme konumlanmıstıki yakaladım:) Önceki gün tüm gün kakasını tutmaktan sancılandı. Anne acıyor , acıyor diye ağladı:) ve gece bağladığım beze yaptı:)
2 gündür tuvalet ve lazımlığa hiç oturtamıyorum. çişin geldimi oğlum dediğimde evine gitti diyor:)
Pes etmek yok kızım alışacak diyorum ama bakalım hayırlısı:( ya en zoru bu tuvalet işiymiş. Çocukta haklı 3 yıldır beze yapıyor, şimdi yeni birşeye alışması zor. Bir şekilde alışacak inşalah:(

26 Temmuz 2011 Salı

tuvalet eğitimi

biz gezdik, tozduk, bol bol dinlendik, hasta olduk serum yedik şimdi evimizde başbaşa tatilimiz devam ediyor. Anne yanında Deniz bey iyice şımardı, çenesi açıldı, sosyal oldu. hasret gideriyoruz bol bol.
TUvalet eğitimine başladık , uzun aradan sonra böyle boktan bir konu ile başlamak istemezdim ama askere gitmeden wc içini halledelim artık dedim.
Bugün 2. günümüz ve biz hala helaya den getiremedik :)
2 kez altımıza , 1 kez koltuğa, 1 kez dry nite'a yaptık.
Çişin varmı diye sorduğumda yok evine gitmiş diyor:)
dün koltuğa yapmış , odaya bir gittim elinde ıslak mendil harıl harıl koltuk siliyor. Görünce anne sil sil dedi, koptum:)
çişimiz hiç yok, kaka zaten 2 sabahtır beze yapılıyor. evdeki tüm bezler saklandı, bulursa bağlatır çünkü. Kararlıyım bezden 15  güne kurtuluruz inşallah:(
macerlarımız devam edecek!!!
siz nasıl kurtuldunuz anneler söyleyin bakalım, zormuş bu iş yaw:(

Deniz babasınamı benziyor?