Deniz

29 Eylül 2010 Çarşamba

Son günlerde biz





Ev ,iş arada gezmeler tozmalar yuvarlanıp gidiyoruz. Oturmaya vakit yok sabah 8- akşam 8 çalışmak, heleki çoook mutlu olduğun imkan(sızlık)ların sınırsız olduğu bir işte çalışmak zorluyor insanı. sahi işyerimdeki imkan(sızlık)lardan hiç bahsetmedim değilmi. Bu denizin bloğu ama oğlum bak annen bir zamanlar ne şartlarda çalışmış okursun:)
Tuvaletlere tuvalet kağıdı koymak masraf sayan, işer iyi gitmiyor diye önce demlenen caydan kısıntıya gidip 4'e kadar çay çıkartmayan, yemek çeşidini 2,5 tan üç çıkartıp üstüne malzemeden kısıp çoook leziz yemekler çıkan,az eleman çok iş mantalitesi olan bir şirkette çalışmak nedir onuda öğreniyoruz.
Nasıl yırtarım da oğlumla hem daha çok zaman geçirip hemde para kazanırım hesapları yapar oldum. Çalışmak yada çalışmamak ikiemini hergün yaşar oldum. ama hedefim çalışmak ama az çalışmak, daha çok denize zaman ayırmak. O günlerde gelecek umarım:(
deniz beyle okula başlıyoruz. Bu cumartesi (eğer seversek) Playtime da oyun grubuna başlayacağız. ufaktan ufaktan anaokulu ortamına alışması için ve kış geliyor sosyal olalım diye başlayacağız.
Kuzenimiz yağmur'u bekliyoruz. Son zamanlar nee yavaş geçiyormuş:) Fotğraf makinemin şartjını bile dodurdum bekliyorum, ne olur ne olmaz belki apansız gelir.
Burnumuz kanıyor:( bundan 1 ay öncede kanadı 2 kez doktora gittik, görünürde bişey yok bir daha kanarsa tetkik yaparız demişti. Haftasonu ve dün gece kanadı yine . Yarın kbb doktoruna gideceğiz.
 Hayırı haberlerle döneriz inşalah.
Deniz artık yatağına yatıp dvd player ie pingusunu açıp uzanarak uyuyor. bugün bye bye deyip öpücük atıp yattı. ayakta sallanmak istemiyor artık. Büyüdü büyüdü:)
Anlat anlat bitmez bu hikaye ...
Not: Yağmur yağsada yağmur çizmelerimizi giysek:) bknz foto2-3

24 Eylül 2010 Cuma

14 Eylül 2010 Salı

gezdik geldik büyüdük :)









Bayram tatilini 9 gün olarak yapmış şanslı kişiler olarak tatile doyamadık bu haftada tatil olsa hatta hiç çalışmasam hep tatil olsa diyorum:)
Tatilimiz önce sarozda başladı sonra kaz dağlarında devam etti. Deniz büyüdüğü için tatile uyum gösterdi ve sorunsuz bir tatil yaptırdı bize:)
hem anne hem baba da yanında olunca baba baba diye acıklı seslenmeyi ve anni anni diye şımarmayı öğrendi:)
burnun nerde ,gözün nerde, kulağın nerde göstermeyi pipin nerde dediğimizde ditti demeyi öğrendi. (zaten gösteriyordu ama pipisinin gezmeye ditmesi yeni çıktı:))
Babam ve oğlum fiminden fıramış gibi acıklı acıklı baba baba diyor. duysanınız içiniz sızlar:)
çokk şey yapıyor ama annenin uzun uzun yazacak vakti yok bücür içerde ellerine eldiven takmış iz bırakmadan yaramazlık yapma peşinde:)
annede onu oyalayıp giyinip işe gitmeli istemeye istemeye.

P.S:ANNEN SENİ ÇOK ÖZLÜYOR OĞLUM:(

Deniz babasınamı benziyor?