Deniz

27 Haziran 2010 Pazar

burdayızzz


Burdayızz,
Bir tatlı telaşlardayız,
çok çalışıyoruz yorgunuz,
geziyoruz,tozuyoruz,
yuvarlanıp gidiyoruz:)

20 Haziran 2010 Pazar

Bugün babalar Günü!




-en' KOCA' babanın babalar gunü kutlu olsun . İyiki Deniz'imin babasi benimde kocamsin .seni çok seviyoruz





En 'BABA ' babanın babalar gunü kutlu olsun . İyiki Denizimin dedesi benimde Canim babamsin !!!seni çok seviyoruz .
Posted using BlogPress from sevil's iPhone

6 Haziran 2010 Pazar

yazmayalı çoook oldu ve 19.ay ve getirdikleri:)


yazmayalı yani yazamayalı çok oldu :) yani işe başladığımdan beri kendime vakit ayramıyorken iki satır çizittirmek hayal oldu:)
herşey tıkırında yuvarlanıp gidiyoruz kısaca ama deniz neler yapar oldu not düşmek istedim günlüğümüze:)
konuşma olarak çok yol kat etmiş değiliz ama an sık kuandığı cümle aç şunu oluyor. genelde dışarı çıkmak istediğinde kapıda durup aç şunu aç şunuı diyor:) kibar çocuk vesselam:)
ver al, gel,anne, baba,dede ama anlamı kelime olarak bu kadar. Onun dışında bişeyler anlatıyor el kol hareketlleriyle ama nece belli değil.
2 yaş sendromumuz başladı, tutturuyor olmadımı elerini yüzüne kapatıp kendiniş yere atıyor ağlama numarası yapıyor. Gözücüylada tepkimizzi kontrol ediyor:)
kendi kendine yemek yiyor. akşamları 3 kişilik servis açıyorum. O da bizimle yiyor:)
denize havuza hala bayılıyormuş, sezon açılınca anladık. geçenhafta dudakları modmor oana kadar kaldı havuzda çıkınca kıyamet koptu. hevuzun kenarında oturuluyotsa illa havuza girilecek dışarda durmuyor malesef:)
Zekiye ablamızdan namaz kımasını tespih çekmesini öğrenmiş.Boncuklu kolye bile bolsa eline aıp sessizce dıgıl dıgıl diyor. Dua okuyor:)
parmakla tutup beni istediği yere götürüyor. mesela geceeri uyanınca parmağımı bulup beni kadırıp su içmeye götürtüyor. geçen hafta annemlerde gece uyandı parmağımı arıyor, ev değişik gecenin yarısı evi gezecekmiş. parmağımı sakladım ama vazgeçmiyor bu defada kafamı kadırmaya çalışıyordu el ense yaparak:)
dün gecede dün çok uyuyunca uykusu kaçtı ve 4 kez uyandı. her defasında salona gidip kumandayla televizyonu açıp izledi aynı bizim gibi:)
Hiçbirşeyi unutmuyor; zekiye ablası küveti dodurup geçenlerde oynatmış. Geçen sabah totosunu yıkamaya küvete soktuğunda da tıpayı takıp doldurmaya çalışıyormuş tekrar oynamak için. Aynı şekilde babaannesinde kuş kaçınca tenis raketi ile yakalıyorduk. üstünden 1 ay geçmesine rağmen raketi bulup kuşu yakalamaya çalıştı yine:)
geçen hafta teyzesi taşındığı hade eski evinin kapısına gidip içeri girmeye çalıştı şaşırdım:)
uykusu geldiğinde gidip bizim yatağa giriyor. üstünede yorganı çekiyor. kendi yatağıyla pek işi olmuyor şahsiyetin.
bu kadarla kalmıyor tabi hergün yeni bişey yapıyor maymun ama aklıma gelenler bunlar :)

Deniz babasınamı benziyor?