Deniz

30 Haziran 2009 Salı

25 Haziran 2009 Perşembe

yaramazlıklardan bir kolaj:)


Sabahtan beri bu sehpadan 5.düşüşüm ama yılmayacağım.Burayı seviyorum.

Anneeee! Burada ne var? Ne sakladınız benden?

Salıncağa böylede binebilirmiyim acaba?

Burası nereye çıkıyor acaba?

Gelin oldum :)

Traş olduk


Biz dün traş olduk. Deniz beyin önün gelen bebeklik uzun saçlarını dün akşam kestim:) Babası tuttu bende Deniz beyin saçlarını kestim. Bebeklik saçlarını da sakladım:)Denizde yeni imajıyla tam bir fırlama tipi oldu:) yaramaz bücür oldu oğlum.
Yukarıdaki fotomuzda saçımızın yeni şekliyle verdiğimiz poz:)

24 Haziran 2009 Çarşamba

fisher price salıncağımız

Bu mucize salıncaktan epeydir bahsetmek istiyorum. bence internetin icadından sonraki en güzel buluş:)özellikle uykuya direnen veletler için.Bize dedemiz aldı geçtiğimiz aylarda ama doğumdan itibaren kullanılıyormus. müzik çalıyor sallıyor siz işinizi yaparken bebek üstünde eğleniyor:) tabi bu dediklerim küçük bebekler için:) Deniz için ise,uykusu geldiğinde sallıyor sallıyor, sersem ediyor. Ona rağmen Deniz direniyor uyumuyor, sağa dönüyor sola dönüyor ,kalkmaya çalışıyor sonunda uyuyor :)
Yani kısaca güzel bir alet bebeği olanlara ve olacaklara tavsiyemizdir:)


21 Haziran 2009 Pazar

Benden BABAM'A Babalar günü mesajı








Babacım,

Babalar günün kutlu olsun. Dünyanın en 'BABA' babası sensin. Sözler yetmez anlatmaya seni. Babalar günün kutlu olsun. İyiki benim babamsın, iyiki Deniz'in dedesisin. Seni çok seviyorum. Nice babalar gününü beraber kutlayalım. Seni kocaman öpüyoruz Denizle.

Denizden Dedesine Babalar günü mesajı





















Dedecim,

Sende Annemin babasıymışsın bizi öyle tanıştırdılar. Sende beni hep sevgiyle kucaklıyosun bana hediyeler alıyosun. (son favorim şu sizin bahçedeki salıncağım:))Benimle oynayıp, gezdiyosun, beni çok sık göremesende netten benim gelişimi günbegün takip ediyosun.Kısacası Seni sevdim adamım. Seninde babalar günün kutlu olsun Dedecim:)

20 Haziran 2009 Cumartesi

Denizden Babasına Babalar günü mesajı


Babacım,

Bu bizim ilk babalar günümüz. Ben dünyaya geleli daha 7 ay oldu ama beni sürekli besleyen bakan anne dedikleri hatunun yanında kucağı sımsıcak olan birde senle tanıştım. Senin adında babaymış sanırım. Dünyaya geldiğim günden beri bana okadar sıcak davrandınızki hiç yabancılık çekmedim. Bana bakıyosun, altımı temizliyosun, beni gezmeye götürüyosun,bana oyuncaklar alıyorsun. İşte bu yüzden seni sevdim baba denilen insan. Bugünde Babalar günümüymüş neymiş, işte o günün kutlu olsun babacım:)

18 Haziran 2009 Perşembe

Denizin dünü bugünü:)

Ela Deniz buluşması
Ela ile aramızda 5 ay var
Kız olsaymışızda güzel olurmuşuz
Salon dışında da hayat varmış Damacanalarıda keşfettik

16 Haziran 2009 Salı

Başladık SAHNE 2!

Başladık:)


Anne, baba emekle hadi oğlum gel oğlum dediniz buyrun emekliyorum işte.Bugün epey ilerleme kaydettim bu emekleme olayında. Annem odadan çıkınca vııınnn bende peşinden. Ama oda ne? uzaktan bukadar büyük olduğunu bilmiyordum bu masanın. Burasıda neresi masanın? yaşasın tutunup ayağa kalkabiliyorum Oleyyy güzel bişeymiş! Hımm birazda tadına bakalım, AHH kafamıda vurdum off:(
Eylemlerim sürecek daha yeni başlıyoruz:)

Dün ilklerin günüydü



1- Deniz dün itibariyle artık desteksiz oturabiliyor. Ama ben her ihtimaline karşı arkasına emzirme yastığını koyuyorum.
2- Uzun süredir merakla tırmanmaya çalıştığı koltuklara artık dizlerinin üzerinde tutunarak kalkıyor ve bakıyor orada neler var diye. Dün akşam babayla haberleri izlerken bir baktıkki deniz koltuğun kenarından bize bakıyor CE EEE!!!
3-Bu da benden bir ilk: Şu yaşına kadar talih oyunlarından çekilişlerden bir sümük mendili bile kazanamamış olan ben dün iki yerden birden hediye kazandım:) İlki benim bile unuttuğum geçenlerde doldurduğum mother& baby çekilişindne chicco güneş kremi kazandım. İkincisi ise salıncakta iki kişi'den Loreal den minik hediyeler kazandım. Bu aralar sayısalmı oynasam ne:) yada biyerlere iş başvurusumu yapsam:)(daha gerçekçi olur sanırım)

14 Haziran 2009 Pazar

Emekliyoruz



Evet emekliyoruz ama sadece önünden bişeyleri çekince birkaç adım şeklinde diyelim:) Tam olarak olayı çözemedik:)

13 Haziran 2009 Cumartesi

8 Haziran 2009 Pazartesi

Deniz havuza girerse ne olur?






Olay olur:) Deniz bey dün ayaklarını havuza sokmakla yetinmeyip tümüyle attı kendini serin sulara. Tabi ayaklarını sokunca bile mest olan bir oğlan havuza girerse ne olur? Zevkten bayılır:) Molfix reklamlarındaki gülen bebeler gibi ellerini suya şıp şıp vurup vurup kahkahalar atar, sıçrayan suları yalar yalar doyamaz,ayaklarını sanki yüzme biliyor edasıyla çırpar:)
Annesi hamileyken bol bol yüzen bebeler böle suya bayılır işte. Bunun kanıtı Deniz ve ondan bir sene önce doğan süt abisi Asrın :)

5 Haziran 2009 Cuma

3 Haziran 2009 Çarşamba

2 Haziran 2009 Salı

bu tarihi not ediniz:)



Deniz beyin oyuncaklarla değilde etrafta ne var ne yok diye evin muhtelif eşyalarıyla oynamaya başladığının resmi tarihidir.
Önlem olarak sehpa tv konsolunun önüne kondu. Ama bu kezde sehpaya tırmanmaya çalışıyor. Zor günler başlıyor sanırım:)
Not: Fondaki konuşmalara kulak asmayınız:)

Deniz babasınamı benziyor?