Deniz

30 Ocak 2009 Cuma

27 Ocak 2009 Salı

Haftasonumuz


Haftasonumuz cumartesi sabahı oyuncaklarımızla oynayarak başladı. oynamak derken Denizin oyuncaklarla 5 dk bakıştıktan sonra ıııh ııhh diye alın beni naraları atmasıyla son buluyor.Allahtan playskool un ikili egzersiz arkadaşım aktivite oyuncağını aldıkta onunla 20 dk oyalanabiliyoruz:) Büyüdükçe sanırım daha fazla oyunlar oynayacak.



Cumartesi o güneşli günü evde geçirdikten sonra akşama tıka basa kebap yemeğe Çakraya gittik çekirdek aile.Denizcim uslu uslu oturduk arabasında tabi sürekli sallanmak koşuluyla:)








Pazar sabahı erkenden uyandık (herzamanki gibi 7 de) anneannemizle dedemize kahvaltıya gittik. denizi sevdiler sevdiler:) Bizde kardeşle kahvaltıdan sonra pazara gittik dolaştık.Denizden sonra ilkkez pazara gittim:) Akşamada şömine balık kestane keyfi yaptık. Şömine keyfimize denizde katıldı. Babasının kucağında bakın nasılda keyif yapıyor.

Bu çocuk ne yapıyor dersiniz?
Yanan ateşi izliyor:)



Bende kıskandım oğlumla foto çektirdim.
Haftasonu bu kadar kısa olmasa ne güzel olurdu değilmi?


















20 Ocak 2009 Salı

uyuyan prens
















deniz çok öksürüyor:(

Deniz bey hasta oldu:( Cuma gününden beri öksürüyor. cumartesi gecesi ateşi 38'i gördü ilk kez. Fitille hemen düşürdük ve birdaha çıkmadı çok şükür ama artan bir öksürük ile hastalığı devam ediyor. Bende üşüttüm benden geçmiş olabilirmiş. Üstüne birde geçen hafta salonun ortasında yerde yıkanma merasimi eklenince denizim üşüttü iyice.(detayları anlatamam:) ) Cuma günü doktora götürdük ama doktor deniz 2,5 aylık olduğu için öksürük şurubu vermedi sadece burnunu açık tutuyoruz okadar. Ayşe hanım yoğun olduğu için başka bir doktora gittik ama memnun kalmadık. (tecrübeli anneler soruyorum cidden doğrumudur : 3 aydan ufak bebeklere öksürük şurubu verilmezmiş?) Denizin öksürüğü geçmedi. Yarın kendi doktoruna gideceğiz. Deniz ayrıca 5216 gr a düşmüş. cumadan beri bol bol emzirdik umarım tekrar eski kilosuna kavuşmuştur.


Bu öksürükler bizi en kısa zamanda terk ederler inşallah oğlum!

14 Ocak 2009 Çarşamba

patron kim?

2 aydır bizim evin patronu:)

ada bebek doğdu





Ada bebek 31.12.2008 de anne ve babasına yeni yıl armağanı olaraka dünyaya geldi. Geçen hafta Deniz abisi onu ziyarete gitti. Çok minik ve sağlıklı bir küçük hanımefendi:) Onu görünce ay denizde bukadar küçükmüydü dedim sanki çok büyümüş gibi ama resimlerdede görüldüğü gibi 2 ayda büyük olsa 2 ay epey fark ediliyormuş bebişlerde:)




Aşağıda cici baba ve cici annelerin fotolarını göreceksiniz komik gözüküyoruz:)

denizden nü pozlar :)














































2.Ay kontrolümüz ve geçen haftamız


Merhaba,
8.01.2008 de 2. ay kontrolümüz vardı. Deniz bey 5336 gr ve 58,5 cm olmuş. Anne sütüne ek gıda olmaksızın devam edeceğiz. Ayşe hanım gelişimimizi çok iyi buldu maşaallah. doktor kontrolümüzden önce sağlık ocağında 2.ay aşılarımız olan karma,pnomökok,verem aşılarını olduk. çok ağladı kuzum :( hemşire dayanıcaksın sıkı tut sen annesin dedi. Ben bu gibi durumlarda değil sıkı tutmak o odada bile bulunamazken onu sıkıca tuttum. Demekki sözkonusu çocuğunuz olunca metanetli olunuyormuş anladım.Sağlık ocağına babamız gelemedi.Benbu çocuk aşılı aşılı durmazsa nasıl araba kullanır doktora yalnız gidebilirim derken deniz bey 3 yerinden şişlenip kevgire dönünce arabada mışıl mışıl uyudu ve ben kolaylıkla babamızı işten alıp doktora gidebildim.Doktorumuzu herzamanki gibi 45 dk bekledik ve yandaki foto o sırada çekildi. Doktorumuzdan çok memnunuz ama bu beklemeler olmasa, şimdilik çalışmadığım için bu benim için problem değil ama babamız herdefasında 15 dk lık doktor kontrolü için 2 saat izin almak zorunda kalıyor. Aşılar o gece ateş huzursuzluk yapar dediler ama denizde maşallah ikiside olmadı sadece halsizlikten uyku yaptı. Doktordan sonra Denizle ilk yalnız uzun yolculuğumuzu yaptık 1 saat bir elim direksiyon simidinde diğeri arasıra denizi sallayarak güne ordanda anneanemize gittik.2 gün kaldık, gezdik tozduk, hasret giderdik ama onlara doyamadan döndük.

7 Ocak 2009 Çarşamba

1001 surat deniz
























































tarafsız taraftar

BABAM İÇİN! DEDEM İÇİN!


6 Ocak 2009 Salı

gezme denemesi:)

Gezmeye gitmek için giyindik süslendik,
sonra benim uykum geldi 3 saat uyudum uyandım tekrar pijamalarımı giydim. Annemde yine benim yüzümden dışarı çıkamadı:)Olsun annecim başka sefere inşallah!














uyku :)

uyumak istiyorummm!!!
uykumu aldım-1!!

uykumu aldım-2!!



uykumu aldım-3!!


uykumu aldım-4!!




4 Ocak 2009 Pazar

Deniz babasınamı benziyor?